Compeonato Brasileiro

Ponte Preta – Santos torsdag kl. 22:00.

Det är viktiga poäng som står på spel när brasilianska lagen Ponte Preta och Santos gör vid 22:00 på torsdagskvällen.

Ponte Preta brukar inte ha lätt i inbördes möten mot Santos. Ponte Preta har bara tagit en seger på sex inbördes möten (2 hemma, 4 borta) sedan oktober 2013. Det är osannolikt att Ponte Preta lyckas vinna kvällens match. Det bottenkämpande laget har nämligen gått ner i en tung formsvacka på senaste tiden med tre förluster på fyra senaste matcherna. Ponte Preta har inte ens spelat speciellt bra på hemmaplan nyligen. Laget har endast vunnit två av de sex senaste matcherna.

Santos spelar för att ta tillbaka andraplatsen från Cruzeiro (står på samma antal inspelade poäng) och hålla undan från jagande Gremio. Helt klart är att Santos har en fördel då de spelat två matcher färre än Cruzeiro och en match mindre än Gremio.  Försvarsspelet har sett väldigt bra på sistone med tre vinster på fyra senaste ligamatcherna och det är värt att notera att Santos höll nollan i segermatcherna.

Vi lutar åt seger för det bättre Santos, men då det kan bli en jämn match så väljer vi att spela dem med Asian Hcp 0 (ger pengarna tillbaka vid ett kryssresultat) till oddset 2.15 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!