VM-kval

Polen – Montenegro söndag kl. 18:00.

Polen gjorde en mäktig torsdagsinsats borta mot Armenien: 6-1-vinst. Superanfallaren Lewandowski gjorde mål som vanligt och kommer att utgöra ett oerhört hot mot Montenegros backlinje. Polen leder gruppen med tre poängs marginal inför denna slutomgång, men då tvåan Danmark förväntas vinna och ligger på samma målskillnad så finns det starka skäl för Polen att satsa seriöst här.

Montenegros gruppläge är mycket tyngre. Laget ligger trea – tre poäng upp till play-off – och har dessutom två mål sämre i målskillnad än tvåan Danmark. Det betyder att Montenegro måste vinna här samtidigt som Danmark ska förlora mot Rumänien, vilket knappast kommer att ske. Montenegros stora chans brändes i torsdags när laget 0-1-förlorade hemma mot just Danmark. Montenegro brukar vara hemmastarkt fast mot Danmark var offensiven trubbig.

Montenegro måste gå för segern och det kommer straffa sig. Det starkare, hemmagynnade och högmotiverade Polen vinner denna match enkelt och vi spelar Polen med Asian Hcp -1.25 (ger vinst vid seger med två mål eller mer och halv förlust vid uddamålsseger) till oddset 1.70 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!