VM-kval

Nordirland – Tyskland torsdag kl. 20:45.

Nordirland har gjort ett mycket bra VM-kval och de har säkrat andraplatsen bakom Tyskland, trots att det återstår två omgångar att spela. Värt att notera är att Nordirland bara förlorat en match och den förlusten kom på bortaplan mot Tyskland (0-2), där nordirländarna stod utan chans. Det finns en liten chans för Nordirland att vinna gruppen, men då krävs det seger i dagens match samtidigt som Tyskland måste bränna mot Azerbajdzjan och det kommer såklart inte hända.

Tyskland är gruppens bästa lag och det har synts med eftertryck. Åtta spelade matcher har resulterat i åtta segrar och mäktiga 35-2 i målskillnad. Tyskland kommer närmast från en förkrossande 6-0-seger mot Norge och det var kattens lek med råttan i den matchen. För Tysklands del handlar det om att avsluta VM-kvalet snyggt och det vore förstås läckert att vinna alla gruppspelsmatcher.

Vi tycker att det ser ut att kunna bli en öppen och underhållande matchbild. Nordirland har säkrat andraplatsen och deras chans att vinna gruppen ligger i att besegra Tyskland i kväll. Det finns således ingen anledning för Nordirland att backa hem den utsträckning de gjort om de varit piskade att ta poäng. Tyskland är otroligt starka offensivt och de lär rassla in några mål från deras sida. Vi väljer att spela specialspelet Tyskland vinner och över 2.5 mål i matchen till oddset 1.90 hos Bet365.

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!