Superettan

Öster – Trelleborg måndag kl. 19:00.

Viktig toppmatch mellan sjätteplacerade Öster på 36 poäng och tredjeplacerade Trelleborg på 42 poäng. För Öster är det närmast ett måste för att vinna. Trelleborg mår bra av ett kryss fast kan t.o.m. blanda sig i andraplatsen – direktuppflyttning – vid vinst, vilket gör att även Trelleborg är kraftigt vinstmotiverat.

Öster går in med minst sagt tveksam form. Det har bara blivit en vinst på fem matcher och den senaste prestationen var riktigt svag. Öster spelade 1-1 borta mot Degerfors, men det kunde och borde ha blivit värre. Laget hade 9-19 emot sig i avslut och 2-15 emot sig i hörnstatistik. Dagens uppgift är tuffare på papperet och Öster måste höja sig både ett och två snäpp för att besegra Trelleborg.

Trelleborg har urstabil form och levererar resultat vecka efter vecka. Senast 2-0 hemma mot GAIS. Det var femte segern på sex senaste matcherna. Trelleborg har ypperliga möjligheter att plocka minst en poäng mot vinstdesperata Öster som lär fortsätta på inslagna formsvackan. Vi räknar kallt med en ny stabil insats från Trelleborg som spelar med ett större lugn och ett större självförtroende.

Vi tror att Trelleborg tar poäng i dagens match och spelar dem med ”dubbelchans” X2 (ger vinst om Trelleborg spelar oavgjort eller vinner) till oddset 1.70 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!