Allsvenskan

Malmö – Halmstad söndag kl. 15:00.

Det har lossnat rejält för Malmö FF i de två senaste hemmamatcherna med sammanlagt 10-0 i målskillnad mot stackars Hammarby och Elfsborg. Däremellan spelade laget 2-2 borta i en högklass insats mot Östersund. Malmö FF surfar onekligen mot guldet och på vägen mot det kommer knappast ett lag som Halmstad stå i vägen.

Halmstad vann visserligen med 2-1 senast hemma mot Norrköping, men det var en dyrköpt seger där Halmstads nyckelspelare Keita efteråt klagade på att han har knäont. Keita lär spela ändå, men det är givetvis allt annat än optimalt att han behöver spela med knäskydd och skadekänning som kan sätta ner honom. Halmstad har för övrigt usel bortastatistik i ryggen. Det i kombination med att Halmstad måste gå för trepoängare – kryss är detsamma som förlust – fungerar som gynnsama bonusfaktorer mot ett redan i grunden överlägset Malmö FF.

Vi är helt övertygade om hemmaseger och visst kan det bli med 3, 4, 5 eller till och med 6 måls marginal. Vi spelar Malmö med Asian Hcp -2.0 (det aktuella handikappet gör att vi får pengarna tillbaka vid 2-målsvinst, vilket blir en trygg försäkring om Malmö FF underpresterar) till oddset 1.84 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!