Allsvenskan

Malmö – Elfsborg måndag kl. 19:00.

Den stora draken Malmö FF:s formsvacka verkar definitivt vara över. Näst senast satte laget ned foten i 4-0-vinst här hemma mot Hammarby. Det följdes upp av en högklassig 2-2-match senast borta mot Östersund. Flera experter som såg matchen kallade den en av årets bästa matcher i Allsvenskan och vi är definitivt beredda att stämma in i hyllningskörerna. Om Malmö FF presterar på samma nivå här hemma så kommer Elfsborg att få årets svåraste uppgift. Malmö FF gynnas för övrigt av att viktiga duon Christiansen och Rosenberg är tillbaka. Det finns inget att skylla på om det inte skulle bli favoritseger ikväll.

Elfsborg har en svag formkurva. Laget skrällde lite senast i 2-2-match hemma mot Djurgården, men den framgången hör verkligen till ovanligheterna. Elfsborg har bara en vinst på nio senaste. Elfsborgs långsiktiga svaghet på naturgräsunderlag är dessutom väldokumenterad. Som om det inte vore nog har Elfsborg en avstängning på backen Manns som gör att de behöver möblera om i backlinjen lagom till årets svåraste match på värsta underlaget.

Vi är helt inne på att Malmö FF vinner stort och övertygande – spelet blir Asian Hcp -1.5 (kräver seger med två mål eller mer) till oddset 2.05 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!