Allsvenskan

Halmstad – Kalmar onsdag kl. 19:00.

Det är livsviktiga poäng på spel på onsdagskvällen mellan Halmstads BK och Kalmar FF.

Läget är värst för Halmstads BK som har hela sju poäng upp till kvalstrecket och måste börja plocka vinster. Lagets resultatrad är dyster med fem raka förluster. Att Haksabanovic lämnade för West Ham var ett stort minus. Samtidigt är den ensidigt dåliga raden delvis missvisande. Halmstad gjorde flera hedervärda insatser som slutade i uddamålsförluster. Till och med förra hemmamatchen mot Häcken (0-3-förlust) var en avsevärt jämnare match. Halmstad står på tur för att få retroaktivt betalt med poäng inom kort.

Läget är kanske det motsatta för Kalmar som har presterat över normalnivå senaste två månaderna. Det har skapat en behaglig position med fem poäng ner till negativa kvalstrecket. Kalmars fredagsinsats mot Norrköping indikerade emellertid en möjlig formsvacka på gång. Kalmar fick 1-1 där, men Norrköping var betydligt bättre och närmare segern.

Halmstad har sju poäng upp till Jönköping Södra och det gör att poängbehovet är enormt. Hemmaspelarna kommer göra allt för att få med sig något från dagens match. Kalmar är inte någon omöjlig uppgift på något sätt och vi tycker att spelmarknaden överskattar Kalmar. Vi väljer att spela Halmstad med Asian Hcp 0 (pengar tillbaka vid ett oavgjort resultat) till oddset 2.20 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!