La Liga

Celta – Girona fredag kl. 21:00.

Efter en minst sagt trevande säsongsstart släppte det rejält senast för Celta Vigo. Laget vann med 4-0 borta mot Eibar, ett lag som förväntas placera sig i mittenskiktet. Det var kort och gott topplagsinsats av ett Celta Vigo som verkligen fick ihop alla bitarna i matchen. En sak som har fungerat genom hela säsongen är anfallskonstellationen Sisto, Maxi Gomez, Iago Aspas som har levererat mål i match efter match – allra mest nyförvärvet Maxi Gomez som har fått en drömstart på sejouren i Spaniens högsta liga.

Girona har däremot haft en motsatt trend. Från succémässiga 2-2 i premiären mot Atletico Madrid och 1-0 mot Malaga i andra omgången har det blivit fyra raka matcher utan seger, inklusive flera synnerligen bleka insatser. Senast föll Girona med klara 0-3 hemma mot Barcelona. Gironas offensiv har varit närmast totalneutraliserad under de senaste 3-4 matcherna. Det blir inte lättare borta mot ett Celta Vigo som är på gång uppåt.

Vi räknar kallt med att Celta tar tag i taktpinnen från start och det ska vara toppchans till seger mot dagens beskedliga Girona. Vi spelar gärna ettan till oddset 1.70 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!