The Championship

Cardiff – Derby lördag kl. 16:00.

Cardiff leder serien och säsongsupptakten har imponerat. Tio spelade matcher har resulterat i sju segrar, två oavgjorda resultat och bara en förlust. Walesarna har varit snudd på omutbara på hemmaplan där de tagit fyra segrar och ett oavgjort resultat på fem omgångar. Dagsformen är fortsatt fin då Cardiff kommer från en 2-1-seger på bortaplan mot Sunderland samt en läcker 3-1-seger i toppmötet med Leeds.

Derby har det desto kämpigare. De ligger på en blygsam 15:e plats i ligan, men de har en match mindre spelad än några av konkurrenterna. Helt klart är att Derby har bra kapacitet men vi tycker inte att man fått ut sitt fulla kunnande. Spelet på bortaplan har verkligen inte varit något extra och det såg inte speciellt bra ut i 1-1-matchen mot Brentford tidigare i veckan. Derby hade lite tur då de tog ledningen med 1-0 och den ledningen stod sig fram till 86:e minuten då Brentford kvitterade. Statistiken avslöjar dock att Brentford hade 76-24 i bollinnehav, 11-0 i hörnor och 8-2 i avslut – så kvitteringen var rättvis.

Vi har alltså ett formstarkt och hemmastarkt Cardiff som möter ett Derby med problem på bortaplan. Vi tror på en stark insats från Cardiff och då är det bra vinstchans. Vi spelar ettan till oddset 2.10 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!