Superettan

Trelleborg – Helsingborg tisdag kl. 19:00.

Det är dags för Superettan-derby i Skåne. Matchen gäller mer än bara lokalrivalitet. Det är två historiskt anrika skånska lag som vill tillbaka till fotbollens finrum, Allsvenskan, och kan göra det redan till nästa säsong.

Trelleborg och Helsingborg ligger inom en poäng ifrån varandra och jagar tredjeplatsen som ger kvalspel. Helsingborg vann premiärmötet hemma med 1-0 tidigt i våras, men det var inte speciellt rättvisande. Trelleborg spelade på samma nivå trots att den matchen gick på Olympia. Nu blir det TFF-hemmafördel på Vångavallen där laget har gått urstarkt. Trelleborg har dessutom starkast dagsform med sex vinster på sju senaste seriematcherna. Helsingborg hade nyligen en svacka som bröts genom 1-0 senast mot GAIS, vilket var mycket tack vare en GAIS-utvisning. Det dröjde länge innan Helsingborg fick hål på GAIS trots spel med 11 mot 10.

Trelleborg åtnjuter ett strålande truppläge med anfallaren Camara Jönsson tillbaka jämfört med senaste matchen. Helsingborg har ett nytt avbräck i att Surprise Ralani saknas. Sedan tidigare finns bäste målskytten Lange på skadelistan med en långtidsskada.  Vi ger hemmastarka Trelleborg fin vinstchans och vi spelar dem med Asian Hcp -0.5 (samma sak som en rak etta) till oddset 2.10 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!