La Liga

Real Betis – Celta Vigo fredag kl. 22:00.

Real Betis premiärföll med 0-2 borta mot Barcelona. Det var en match som kunde ha runnit iväg mer resultatmässigt. Betis förlorade många närkamper och hamnade spelmässigt på efterkälken gång på gång när Barcelona väl drog upp tempot. Messi skapade t.ex. flera målramsträffar där Betis-målvakt Adan fick tacka Fru Fortuna för marginalerna med sig. Ett slutresultat i stil med 4-0 hade speglat matchen bättre än 2-0. Betis nykomponerade mittfält/anfall verkade inte tillräckligt synkroniserat och kan behöva några omgångar för att få igång samspelet.

Celta Vigo förlorade premiären med 2-3 hemma mot Real Sociedad. Trots förlusten var det mycket som var positivt i insatsen. Celta Vigos offensiv var mycket spännande med nyförvärvet Maxi Gomez som tvåmålsskytt direkt i debutmatchen. Hans anfallskollegor Iago Aspas och Sisto var tillika bra. Celta Vigo ledde matchen med både 1-0 och 2-1 men de föll efter två sent insläppta mål under sista tio. Om Celta Vigo upprepar insatsen från premiären bör det vara toppchans för minst poäng.

Real Betis såg alltså inte bra ut mot Barcelona som saknade viktiga spelare samtidigt som Celta Vigos spel lovade mer. Vi ger Celta bra poängchans och vi väljer att spela dem med Asian Hcp 0 (pengar tillbaka vid ett oavgjort resultat) till oddset 2.30 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!