Superettan

Örgryte – Brommapojkarna onsdag kl. 19:00.

Örgryte åkte på ett tungt 0-3-bakslag borta mot Degerfors förra fredagen. Det enda som var positivt med insatsen var att Örgryte därmed fick hela fyra vilodagar inför den här matchen.

Brommapojkarna som vann helgmatchen med 3-0 hemma mot Trelleborgs FF har inte alls samma bekväma uppladdning p.g.a. endast två vilodagar. Brommapojkarna lär dessutom stöta på problem att spela på naturgräs i Örgrytes ”hemmaborg”. Örgryte har robusta 6-2-1 i hemmastatistik på Gamla Ullevi under säsongen. Lagets enda förlustmatch var t.o.m. en oturlig sådan där Örgryte lika gärna kunde ha plockat minst poäng.

Det är naturligt att Brommapojkarna, som leder serien, är favoriter. Men vi menar bestämt att spelbolagen överskattar Brommapojkarnas vinstchanser i kväll. Örgryte har visat sig vara svårslagna på hemmaplan under hela säsongen och vi blir inte ett dugg överraskade om de tar poäng. Vi väljer att spela Örgryte med halvgarderingen 1X (ger vinst om Örgryte vinner matchen, eller spelar oavgjort) till oddset 2.15 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!