VM-kval

Frankrike – Holland torsdag kl. 20:45.

Det här är en otroligt viktig match för båda lagen i jakten på en VM-biljett nästa sommar.

Frankrike var stora favoriter att vinna gruppen på förhand, men en tung förlust borta mot Sverige på Friends har ändrat förutsättningarna. Skulle Frankrike tappa poäng i kväll är de illa ute, men vid seger får Frankrike finna sig i att vara favoriter att vinna gruppen – om inte annat på målskillnad. Spelarna är såklart revanschsugna efter den oväntade förluster mot Sverige, en match där Frankrike definitivt förtjänade att ta poäng.

Holland har varit ett landslag i kris en tid och den nuvarande tredjeplatsen i gruppen är en missräkning. Holland missade ju EM 2016 på ett svagt sätt och nu är de illa ute i VM-kvalet. Skulle Holland förlora i kväll samtidigt som Sverige besegrar Bulgarien är de körda. Det är inte ens säkert att en poäng gör någon skillnad vid ett sådant scenario.

Holland har kapacitet att spela bra fotboll men det går inte att blunda för att de varit en besvikelse de senaste kvalen. Att möta ett revanschsuget och starkt Frankrike på bortaplan är en otroligt tuff uppgift och vi har svårt att se hur Holland ska kunna skrälla. Tar Frankrike ledningen måste Holland öppna upp spelet i jakten på en kvittering, och det talar för en öppen och underhållande matchbild. Vi väljer att spela Frankrike och över 2.5 mål till oddset 2.37 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!