Europa League – kval

Seinajoen JK – KR Reykjavik torsdag kl. 18:00.

Det vankas returmöte mellan finska Seinajoen och isländska KR Reykjavik. Den första matchen slutade 0-0 på isländsk mark. Det är ett resultat finnarna ska vara mest nöjda över. KR skapade ett gäng chanser och låg klart närmast att göra mål.

Seinajoen är dock ett cuplag av rang. Laget kvalificerade sig till detta Europa League-kval tack vare vinst i Finska cupen förra säsongen. Seinajoen har därtill goda meriter i bagaget. Laget har kvalspelat i Europa de tre senaste säsongerna så det finns gott om ”Europa-rutin”.

KR Reykjavik brukar också vara med och spela ofta i Europa. Laget har prenumererat på placeringar i isländska tabelltoppen i modern tid. Den här säsongen går det ovanligt trögt. Faktum är att KR bara har plockat elva poäng på nio ligamatcher.

Den här returmatchen ser ut att kunna bli jämn och intressant hela vägen in på mållinjen. Islänningarnas spelövertag från första matchen lär bli något mindre när lagen möts i Finland. Sluga Seinajoen är i sin tur inget lag som kommer att börja tokanfalla hemma. Finnarna vet med sig att ett insläppt mål ”räknas dubbelt” och kommer att säkra defensivt i första hand.

Vi tror på 0-0-siffror länge och väl och skulle förvånas väldigt mycket om matchen går över 2 mål. Det är klockrent spelläge på målsnålt – Under 2,5 mål till oddset 1.65 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!