Superettan

Värnamo – Helsingborg måndag kl. 19:00.

Värnamo har hittat stabiliteten igen efter en hemsk maj-månad där det mesta gick emot. Lagets tre juni-matcher har varit positiva: 3-0-vinst mot Frej, 2-1-vinst mot Öster och senast 1-1 med mersmak mot Falkenberg.

Helsingborg verkar ha gått in i väggen just när säsongens mest viktiga skede utspelar sig. Laget som inledde serien med elva raka utan förlust har åkt på dubbla, svidande förluster i de två senaste omgångarna. Båda har varit mot toppkonkurrenter, vilket komplicerat till utsikterna för uppflyttning kraftigt. Helsingborg har dessutom spelat ordentligt illa och storförlorat. Först 0-4 hemma mot Brommapojkarna och sedan 0-5 borta mot Dalkurd.

Det rådet inget snack om att Värnamos gett ett bättre intryck på slutet. Helsingborg känner större press med tanke på storförlusterna mot Brommapojkarna och Dalkurd. En förlust mot Värnamo vore blytung och spelarna lär känna en viss stress. Då kan Värnamo ta sig an uppgiften på ett mer avslappnat sätt och spelar de som i matcherna mot Frej och Öster så ska det vara bra chans på nytt. Vi spelar Värnamo till oddset 2.25 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!