Premier League

Swansea – Everton lördag kl. 18:30.

Swansea spelar för sin existens i Premier League. De ligger under nedflyttningsstrecket just nu men det skiljer bara två poäng upp till Hull och då har Swansea dessutom bättre målskillnad. Helt klart är att Swansea presterat starkt på hemmaplan de senaste veckorna. Ser man till de sex senaste hemmamatcherna har Swansea besegrat Southampton, Leicester, Burnley och Stoke. De har spelat oavgjort mot Middlesbrough och förlorat mot topplaget Tottenham.

Everton har hamnat tråkigt till i tabellen. De har 14 poäng tillgodo på West Bromwich som parkerar placeringen bakom Everton i tabellen. Det kan bli svårt att ta sig förbi Arsenal också, det skiljer två poäng upp till Arsenal som har två matcher mindre spelade. Everton får helt enkelt sikta in sig på att avsluta säsongen så starkt som möjligt och Lukaku kommer vara heltaggad i jakten på att vinna skytteligan. Lukaku har tre mål tillgodo på Kane just nu.

Vi förutspår en trevlig och underhållande match i kväll. Swansea har gjort mål i fem av de sex senaste hemmamatcherna samtidigt som Everton gjort mål i sex av de åtta senaste bortamatcherna. Swansea är i stort poängbehov och kommer göra allt för att vinna matchen men de måste se upp för Everton som är rappa i omställningsspelet. Vi väljer att spela båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!