Allsvenskan

Östersund – Hammarby söndag kl. 15:00.

Östersund har blandat och gett så här långt in på Allsvenskan. Spelet på bortaplan kan bli bättre och Östersund var inne i en liten svacka precis efter cupguldet. Nu ser det ut att vara full form och fullt fokus på ligan igen. Östersund visade att de kan prestera riktigt bra på bortaplan i mötet med Elfsborg senast. Det var en otroligt märklig match där Östersund hamnade i ett 0-2-underläge men de vände till 4-2 för att sedan tappa till 4-4. Visst borde Östersund ha vunnit matchen men intentionerna i spelet var bra och det tar vi med oss. Nu är Östersund tillbaka på hemmaplan igen och de är väldigt starka på Jämtkraft Arena.

Hammarby placerar sig före Östersund i tabellen just nu men vi menar bestämt att Östersund är ett bättre lag och de lär sluta före Hammarby när säsongen är summerad. Hammarby slog ett för dagen svagt presterande AFC Eskilstuna med 4-0 på hemmaplan senast och innan det kom de undan med ett nödrop i 1-1-matchen mot IFK Göteborg. Göteborg pressade på bra i slutskedet och det såg ut att vara sega ben hos Hammarby när domaren blåste av.

Östersund tog emot Hammarby i cupen i mars och det slutade med en 1-0-seger. Förra säsongens ligamatch i Östersund vanns av Östersund med 2-0. Vi räknar kallt med att Östersund kommer vara det spelförande laget i eftermiddag och vinstchansen är god. Vi väljer att spela Östersund med Asian Hcp +0.75 (ger full vinst om Östersund vinner med två mål eller fler och halv vinst vid seger med ett mål) till oddset 1.89 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!