Europa League

Celta Vigo – Manchester United torsdag kl. 21:05.

Celta Vigo har verkligen förtjänat sin plats i den här semifinalen. De har stött på några tuffa motståndare i slutspelet men löst uppgifterna på ett bra sätt. Celta har bland annat slagit ut högkapabla Shakhtar Donetsk efter extratid. De besegrade Krasnodar med 4-1 i målskillnad och i senaste rundan besegrades Genk med totala målskillnaden 4-3.

Manchester United har ruskigt hög kapacitet, men de har dragits med en del skadeproblem och haft problem på vägen fram till semifinalen. Manchester United behövde exempelvis extratid för att avfärda Anderlecht i förra rundan och det är ett motstånd som United ska besegra enklare. Innan det tog United en knapp seger 2-1-seger i dubbelmötet med Rostov.

Manchester United är en storklubb och det gör att de ses som favoriter torts att de möter ett mycket kapabelt Celta Vigo på bortaplan. United har dragits med en hel del skador den senaste tiden och det har medfört att de fått slita hårt på vissa spelare. Nu får de tillbaka några gubbar och det är positivt, men vi tror att United kommer få kämpa stenhårt i kväll. Känslan är att Mourinho kommer ställa upp med en defensiv taktik för att få med sig ett gynnsamt resultat inför returen på hemmaplan. Celta vilade en stor del av startelvan i förra ligamatchen och är således utvilade och fräscha inför kvällens match. Vi tror att Celta kommer stå upp bra och vi väljer att spela dem med Asian Hcp +0.25 (vinst om Celta vinner och halv vinst om matchen slutar oavgjort) till oddset 1.90 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!