La Liga

Villarreal – Sporting Gijon, fredag 20:45

Det vankas en riktig sexpoängsmatch mellan två lag som går för trepoängare. Villarreal behöver det i jakten på plats ut i Europa. Sporting Gijon är tvunget att gå för vinst då laget är sex poäng under nedflyttningsstrecket.

Villarreal vann med 1-0 senast borta mot Atletico Madrid i en tuff match som handlade mycket om försvarsspel. Det blir mer anfallsspel här hemma där Villarreal ofta står för målkalas. Ikväll riskerar det att bli en del luckor bakåt också. Med backen Ruiz skadad och backollegorna Jaume Costa och Musacchio avstängda så behöver Villarreal använda ett par reservbackar i startelvan.

Sporting Gijon spelade 1-1 senast hemma mot Espanyol. Laget försökte verkligen vinna, men lyckades inte. Misslyckandet där gör att det måste kompenseras med vinst här. Sporting Gijon kommer att satsa stenhårt framåt om det står kryss sent i matchen, vilket givetvis ökar chansen för många mål.

Vi spelar på över 3.00 mål i matchen till oddset 2.50 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!