La Liga

Real Madrid – Barcelona söndag kl. 20:45

Real Madrid redde ut veckans Champions League-retur mot Bayern München, men efter 1-2 under ordinarie tid krävdes förlängning. Det går att tala om att Real Madrid fick hjälp av domarbeslut i matchen. Sett över två matcher så var det dock inte orättvist att Real Madrid gick vidare. Laget visade hög klass och hade spetsen som Bayern München saknade. Real Madrid går nu för att i stort sett avgöra La Liga vid en eventuell vinst. Laget ligger tre poäng framför Barcelona och har en match mindre spelad än duellanten.

Barcelona har mycket tveksam form för dagen. Laget åkte som väntat ut ur Champions League i veckan genom en 0-0-match hemma mot Juventus. Det fanns förhoppningar om att Barcelona skulle kunna göra något liknande som i PSG-matchen, men det var inte ens nära en upphämtning. Barcelonas offensiv var – precis som ofta på sistone – synnerligen tandlös. I den här matchen saknar laget avstängde Neymar och det underlättar givetvis inte.

Barcelona har inte imponerat på oss på slutet. Prestationerna i bortamatcherna mot Paris SG och Juventus i Champions League var riktigt svaga och det kommer bli stentufft nu när de möter Real Madrid på bortaplan. Barcelona måste höja sig flera nivåer jämfört med nämnda matcher för att kunna skrälla och det är ingenting vi tror på. Vi tycker inte att Barcelona utstrålar rätt harmoni för dagen och de får åka hem utan poäng. Vi spelar Real Madrid till oddset 2.10 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!