Allsvenskan

GIF Sundsvall – Häcken söndag kl. 17:30.

Sundsvall har inlett serien enligt förväntningarna. Laget vann första matchen hemma mot lågt tippade AFC och följde upp med en förväntad bortaförlust mot Malmö FF. Det positiva med sistnämnda matchen var Sundsvalls avslutning. Faktum är att Sundsvall pressade tillbaka Malmö FF långa stunder de sista 15-20 minuterna. Med lite flyt och en aning mer noggrannhet kunde det ha blivit ett reduceringsmål. Sundsvall ska ha större möjligheter att ta tillvara på chanser mot dagslägets Häcken.

Häcken rankas generellt högt, men senaste matchen mot Djurgården (0-0) var ingen rolig affär. Dels var Häckens anfallsspel synnerligen segt och dels fick laget ett flertal större och mindre skador. Lägg därtill att Häcken har haft sjukdomsproblem och annat i veckan. Den stora frånvarolistan och listan på spelare med skadekänningar stör onekligen gästernas chanser att prestera bästa möjliga spel mot Sundsvall. Häcken har redan gått mållöst från föregående 180 minuters spel i Allsvenskan. Det finns en betydande risk att trubbigheten sitter i och att Sundsvall har kanonchans att ta minst ett kryss.

Häcken kliver in i matchen som favoriter och vi hade kunnat köpa nuvarande odds om deras uppladdning och fysiska status varit perfekt. Så är inte fallet och vi blir inte ett dugg överraskade om GIF Sundsvall krigar till sig poäng. Vi väljer att spela GIF Sundsvall med Asian Hcp +0.5 (ger vinst om GIF Sundsvall vinner eller spelar oavgjort) till oddset 1.90 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!