La Liga

Celta de Vigo – Las Palmas måndag kl. 20:45.

Vi ser fram emot en underhållande match mellan två offensivt lagda lag som kan ta sig an uppgiften utan någon tabellmässig press.

Celta de Vigo ligger elva i tabellen inför kvällens match och det skiljer 16 poäng ner till Sporting Gijon under nedflyttningsstrecket. Formen har inte varit som bäst på slutet där Celta de Vigo bland annat förlorat mot Barcelona (0-5) och Villarreal (0-1) men i den senaste omgången revanscherade spelarna sig genom att bortabesegra Deportivo med 1-0.

Las Palmas återfinns en tabellplacering efter Celta de Vigo. Det skiljer tre poäng mellan lagen just nu men då har Celta de Vigo en match mindre spelad. Las Palmas har sin absolut främsta styrka i hemmaspelet, men formen har varit god på slutet med segrar i två av de tre senaste matcherna.

Celta de Vigo och Las Palmas är två lag som prioriterar offensiven och som gärna bjuder upp till en välspelad och underhållande match. Las Palmas defensiv är inte direkt imponerande på bortaplan och ser man till lagets tio senaste tävlingsmatcher som avgjort på bortaplan har de släppt in mål i alla tio. Offensiven är högkapabel, det har vi inte minst sett i de två senaste bortamatcherna där Las Palmas spelat 3-4 mot Espanyol och 3-3 mot Real Madrid. Celta de Vigo och Las Palmas möttes i slutet av oktober i ligan och den matchen slutade 3-3. De två senaste inbördes matcherna som spelats på den här arenan har slutat 3-3 och 3-1.

Det mesta talar för att vi får se ett antal mål i kvällens match också och vi väljer att spela båda lagen gör mål och över 2.5 till oddset 1.95 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!