La Liga

Espanyol – Real Betis fredag kl. 20:45.

Tabellnian Espanyol har helt okej dagsform och spelet på hemmaplan är riktigt starkt. Ser man till de fem senaste hemmamatcherna har Espanyol fyra segrar och en förlust. Offensiven har varit glödhet med 14 gjorda mål i de fem nämnda matcherna. Det mesta talar för att Espanyol kommer sluta på en övre mittenposition i tabellen och det gör att de kan spela ganska avslappnat under den avslutande delen av säsongen.

Real Betis återfinns som trettonde lag i tabellen och de har nio poäng upp till Espanyol. Real Betis har förövrigt tio poäng ner till Sporting Gijon under nedflyttningsstrecket och det finns ingenting som talar för att de ska bli indragna i den absoluta bottenstriden. Real Betis har bara vunnit en av de fem senaste matcherna som spelats på bortaplan men de har gjort mål i fyra raka bortamatcher.

Espanyol kliver in i den här matchen som favoriter och oddset på ettan ligger ungefär där det ska. Däremot tycker vi att oddsen på en målrik match ligger lite för högt. Espanyol har snittat 2,8 gjorda mål och 1,4 insläppta mål per match i de fem senaste hemmamatcherna. Lägg därtill att Real Betis gjort mål i fyra raka bortamatcher och de har inte hållit nollan i någon av dem. Vi spelar över 2 mål (vinst om det blir tre mål eller mer och pengar tillbaka om det blir exakt två mål) till oddset 1.75 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!