La Liga

Espanyol – Las Palmas fredag kl. 20:45.

Espanyol kom som väntat till korta senast borta mot Villarreal i en 0-2-förlust. Laget är betydligt mer slagkraftigt här hemma där det blivit fem vinster på sju senaste. Espanyol har gjort mål framåt i samtliga de sju matcherna.

Las Palmas är ett annat målglatt gäng som har exploderat i de två senaste omgångarna. Först 3-3 borta mot Real Madrid i en match som kunde ha inkluderat ett par-tre ytterligare mål. Sedan blev det läcker 5-2-seger senast hemma mot Osasuna. Las Palmas nyförvärv Jese fick äntligen igång målskyttet med två baljor.

Inget av lagen har någon nämnbar press sett till sina tabellmässiga positioner och det talar för att de kan spela ut på ett fint sätt i kvällens match. Espanyol är inte nöjda med 0-2-förlusten senast och det vore skönt att ta snabb revansch på hemmaplan. Las Palmas lyckas sällan med konststycket att hålla nollan då de spelar på bortaplan. Nej, det här är upplagt för en intressant och underhållande match. Vi tror att båda lagen får utdelning framåt och vi spelar båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!