La Liga

Real Betis – Barcelona söndag kl. 12:00.

Real Betis återfinns på en nedre mittenposition i tabellen men det finns utrymme att avancera under vårkanten. Real Betis har blivit bättre i matcherna på slutet och de har bara förlorat två av tio hemmamatcher i ligan. Real Betis förbättrade form gör att de känner viss optimism idag, trots att det är Barcelona som står för motståndet.

Barcelona har matchats hårt under januari. Mötet med Real Betis är sjätte matchen sedan 11/1 och det tål att jämföras med Real Betis som gör sin tredje match under samma tidsperiod. Barcelona såg inte ut att vara som bäst i matchen mot Real Sociedad tidigare i veckan och det kommer krävas en stark prestation för att besegra Real Betis idag.

Barcelona har haft som vana att alltid vinna emot Betis, men vi är inne på att vinsttrenden kan få sig ett stopp. Betis har successivt förstärkts under säsongen i takt med att spelet har börjat sätta sig. Det har märkts på fem raka utan förlust hemma. Det var dessutom nära att Betis kunde stjäla med sig poäng borta mot Atletico Madrid (0-1) nyligen. Barcelona har gasat på väl de senaste veckorna. I torsdags säkrade laget semifinal i Spanska cupen genom säker hemmaseger mot Sociedad. Det såg dock inte bländande ut spelmässigt och Barcelona bjöds på flera enkla mål (dels genom straff och dels genom ett tröttkört Sociedad). Barcelona fick flera nya småskador i matchen och den gällande skadelistan är bekymmersam. Mascherano var en av de småskadade som är tveksam till spel på söndagen. Sedan förut är båda mittfältsgiganterna Iniesta och Sergio Busquets skadade. Vi spelar Real Betis med Asian Hcp +1,5 (ger vinst om Real Betis vinner, spelar oavgjort eller förlorar med ett mål) till oddset 2.075 hos Bet365!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!