La Liga

Villareal – Alaves söndag kl. 12:00.

Villareal har gjort en strålande säsong och de ligger på en fin fjärdeplats i tabellen bakom starka lag som Real Madrid, Barcelona och Sevilla. Resultaten i de senaste omgångarna har dock varit sämre och det går att sätta ett litet frågetecken för dagsformen. Villarreal förlorade med 1-2 borta mot Eibar för tre omgångar sedan. Det följdes upp av en 2-0-seger hemma mot Betis och i den senaste omgången föll Villarreal med 0-1 borta mot Bilbao.

Alaves ligger på 14:e plats i tabellen och formen har inte varit något extra de senaste veckorna. Alaves har en seger och tre förluster sett till de fyra senaste ligamatcherna. Segern togs borta mot nästjumbon Osasuna och så har Alaves förlorat mot Real Sociedad (0-3), Real Madrid (1-4) och Espanyol (0-1).

Det råder inget snack om att Villarreal är det bättre laget men det finns ändå en del frågetecken kring dem idag. Till att börja med har dagsformen varit tveksam i ligan på slutet. Lägg därtill att Villarreal var ute och spelade match i Europa League i torsdags. Det här är en tidig söndagsmatch och det bör medföra att Villarreal har en del slitna spelare, alternativt att man roterar och spelar med en del reserver mot Alaves. Alaves har haft spelledigt i veckan och det betyder att de har kunnat ladda på ett bättre sätt. En annan faktor att ta i beaktande är att hemmaplansfördelen tenderar att bli något mindre då matcherna börjar 12 eftersom det brukar komma mindre publik till matcherna. Vi tror att Alaves kommer stå upp bra mot Villarreal och vi väljer att spela dem med Asian Hcp +1 (vinst om Alaves vinner eller spelar oavgjort och pengarna tillbaka om Villarreal vinner med uddamålet) till oddset 1.975 hos Bet 365!

Bet 365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!