La Liga

Espanyol – Leganes lördag kl. 18:30.

Espanyol ligger på en blygsam 12:e plats i tabellen efter tolv spelade omgångar. Det har varit väldigt mycket upp och ner så här långt in på säsongen, men vi tycker oss se att laget blivit allt mer stabilt defensivt och det är viktigt. Espanyol tog en fin 1-0-seger borta mot Alaves senast, innan det spelade Espanyol 0-0 hemma mot Bilbao och 1-0 borta mot Real Betis. Espanyol har alltså spelat tre raka matcher utan att släppa in mål.

Leganes har radat upp förluster den senaste tiden. Det kom ett litet trendbrott i senaste omgången då Osasuna besegrades med 2-0 på hemmaplan. Nu ska det sägas att Osasuna är ett av seriens sämsta lag och vi överdriver inte den segern. Leganes har sett mer än lovligt bleka ut i bortamatcherna på slutet där de förlorat med 0-4 mot Malaga och 0-3 mot Real Madrid.

Vi har alltså ett formsvagt Leganes som inte gjort mål i de två senaste bortamatcherna mot ett Espanyol som hållit nollan i tre raka matcher. Espanyol är det bättre laget och nu gynnas de av att spela på hemmaplan. Vi räknar kallt med att Espanyol kommer vara spelförande och att de kommer skapa tillräckligt med chanser för att vinna detta med ett mål eller två. Vi väljer att spela Espanyol med Asian Hcp -0,5 (rak etta) till oddset 1.85 hos Bet 365!

Bet 365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!