VM-kval

Wales – Georgien söndag kl. 18:00.

Wales gjorde ett mycket fint EM-slutspel där de vann sin grupp före England och Slovakien. Wales tog sig hela vägen till semifinal där regerande mästarna Portugal blev för tuffa. Det är med gott mod och ett stort kunnande som Wales tar sig an VM-kvalet och det ser ljust ut. Wales har inlett VM-kvalet på ett riktigt fint sätt med en 4-0-seger hemma mot Moldavien och det följdes upp av ett 2-2-resultat i den svåra bortamatchen mot Österrike.

Georgien är ett lag som vi har små förväntningar på. Truppen är inte märkvärdig och offensiven är ruskigt uddlös. Georgien slutade näst sist i EM-kvalet där bara Gibraltar var sämre. De inledande matcherna i VM-kvalet har också varit svaga. Georgien inledde med en 1-2-förlust på hemmaplan mot Österrike och det följdes upp av en 0-1-förlust mot Irland. En uddamålsförlust mot Irland kan se okej ut på papperet, men då ska man veta att Irland gjord en av sina sämsta hemmamatcher på mycket lång tid.

Wales krossade Moldavien med 4-0 i den senaste hemmamatchen och vi tror att det blir kattens lek med råttan mot Georgien också. Georgiens offensiv är ruskigt svag och vi tror inte att de förmår att stå emot ett offensivt skickligt Wales. Oddset på raka ettan är väl lågt, så vi spelar Wales med Asian Hcp -1,5 (vinst vid två mål eller mer) till oddset 2.06 hos Bethard!

Bethard erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!