La Liga

Real Madrid – Athletic Bilbao söndag kl. 20:45.

Real Madrid ligger tvåa i tabellen inför den här omgången och det är målskillnad som skiljer dem och Atletico Madrid åt. Real Madrid har fortfarande inte förlorat efter åtta omgångar och vi menar att formen är på väg uppåt. Real Madrid har haft en del problem med skador/känningar på sina bättre offensiva spelare, men är det lugnt på den fronten. Real Madrid slog Real Betis med 6-1 i senaste ligamatchen och det följdes upp av en bekväm 5-1-seger mot Legia Warszawa i veckan. Det var en match där Real Madrid kunde gå på halvfart för att spara energi inför mötet med Bilbao.

Bilbao har visat god form i ligan där de vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Vi menar dock att den här matchen ligger dumt i tiden för Bilbos del. Man ska komma ihåg att Bilbao spelade match i Europa League i torsdags där de föll tung med 0-2 mot Genk. Som att inte det vore nog spelades matchen på en regntung plan som gjorde att spelarna brände mycket energi. Bilbao har tre nya spelare med skadekänningar efter mötet med Genk och två av dem skulle kunna falla bort, även om det inte står klart i skrivande stund. En av dem är viktige anfallaren Aduriz!

Det föreligger klasskillnad mellan Real Madrid och Bilbao i grund och botten. Nu har Real Madrid dessutom fördel av att vara mer utvilade än sina motståndare och det är en tung faktor som talar för hemmaseger. Real Madrid har vunnit tre av de fyra senaste ligamatcherna mot Bilbao, matcherna som spelats på hemmaplan har slutat 4-2 och 5-0. Vi är helt inne på att Real Madrid vinner med två mål eller i kväll och vi väljer att spela Real Madrid med Asian Hcp -1,5 (vinst om Real Madrid vinner med två mål eller mer) till oddset 1.69 hos Bethard!

Bethard erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!