VM-kval

Polen – Danmark lördag kl. 20:45.

Polen är ett spännande landslag och det finns massor av kunnande i truppen. De slutade tvåa i EM-kvalet bakom Tyskland och så tog sig Polen till kvartsfinal i slutspelet. Där mötte Polen regerande mästarna Portugal och det krävdes straffsparkar för att skilja lagen åt. Polen fick nöja sig med 2-2 i den inledande VM-kvalmatchen borta mot Kazakstan och det var en missräkning. Polen gick ifrån till en 2-0-ledning efter 35 minuter och känslan var att man slog av på takten efter det, vilket kostade.

Det var länge sedan vi imponerades av Danmark. De gjorde inget större väsen av sig i EM-kvalet där de slutade trea i gruppen bakom starka Portugal och Albanien. Danmark fick chansen att kvala sig till EM i ett dubbelmöte mot Sverige, men det gick inget vidare. Danmark inledde VM-kvalet genom att besegra Armenien med 1-0 på hemmaplan och något annat var inte att vänta, nu väntar en mycket svårare utmaning.

Polen tappade poäng i den inledande matchen mot Kazakstan och det lär Danmark få äta upp. Polen är riktigt starka på hemmaplan och det vore inte bra om de slarvade bort värdefulla poäng mot Danmark också. Vi tror på en mycket fokuserad insats från Polen och då är det finfin vinstchans. Vi spelar Polen till oddset 2.00 hos Betsafe!

Betsafe erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!