Belgien, First Division A

KV Oostende – KV Kortrijk fredag kl. 20:30.

Oostende har gjort en riktigt fin säsongsupptakt. De ligger fyra i tabellen inför den här omgången och det skiljer endast fyra poäng upp till tabellettan Anderlecht. Oostende tog en meriterande 3-2-seger borta mot Mechelen senast. Innan dess spelade Oostende 2-2 på hemmaplan mot nuvarande bottenlaget Sint-Truidense. En sak är klar och det är att offensiven fungerar fint för dagen, Oostende har gjort mål i de fem senaste tävlingsmatcherna och de kommer säkerligen gasa på offensivt i kväll också.

Kortrijk ligger en poäng bakom Oostende inför kvällens match och de passerar om de skulle skrälla. Kortrijk kommer från en 3-3-match på hemmaplan mot Standard Liege. Innan dess föll man med 1-2 borta mot Lokeren och så besegrades Genk med 4-1 på hemmaplan. Vi konstaterar att det svänger en hel del om Kortrijk också, de gör mycket mål och släpper in en hel del mål.

Oostende kliver in i den här matchen som favoriter och det har vi inte några invändningar mot, men oddset på raka ettan lockar inte till spel. Ser man till vad lagen presterat i matcherna på slutet ska det kunna bli en riktigt underhållande match med flera mål. Den som vill säkra spelar ö2,5 mål till odds runt 1,60, men vi söker en lite djärvare lösning. Vi spelar båda lagen gör mål och över 2,5 mål till oddset 1.86 hos Bethard!

Bethard erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!