La Liga

Las Palmas – Espanyol fredag kl. 20:45.

Las Palmas är ett lag som är lätt att gilla. De spelar en otroligt positiv fotboll och de vågar hålla fast vid sin spelidé oavsett om det är Real Madrid, Sevilla eller Osasuna som står för motståndet. Las Palmas spelade 2-2 på hemmaplan mot Real Madrid näst senast och det följdes upp av en 2-2-match på bortaplan mot Osasuna. Det var starkt av Las Palmas att hämta ikapp ett 0-2-underläge mot Osasuna med tanke på att Osasuna bara backade hem och försvarade sig. Kvitteringen kom visserligen sent, men den var fullt rättvis!

Espanyol återfinns precis ovanför nedflyttningsstrecket och de har fem poäng upp till Las Palmas inför den här omgången. Vi menar att Espanyol kan bättre än visat och det ska bli intressant att se dem mot Las Palmas i kväll. Espanyol spelade 0-0 på hemmaplan mot Villarreal innan uppehållet.

Det är två offensivt lagda lag som drabbar samman i kväll och vi tror på en underhållande matchbild. Las Palmas snittar 2,67 gjorda mål på hemmaplan samtidigt som Espanyol snittat 2,33 gjorda mål och 2,67 insläppta mål på bortaplan. Vi är helt inne på att båda lagen kommer producera i kväll och när bolagen betalar så pass bra som de gör på över 2,5 mål är valet enkelt. Vi spelar ö2,5 mål till oddset 1.82 hos Betsson!

Betsson erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!