Superettan

Halmstad – Sirius måndag kl. 19:00.

Halmstad har en viktig match framför sig i kväll. Formen har inte varit som bäst på slutet och den senaste segern togs för fyra omgångar sedan, på bortaplan mot Degerfors. Därefter har Halmstad spelat oavgjort mot Assyriska och Syrianska samt förlorat mot GAIS. De sämre resultaten har gjort att Halmstad tappat på Sirius och AFC United i jakten på direktuppflyttning till Allsvenskan.

Sirius har en stabilare resultatrad bakom sig. Det har bara blivit en förlust på de fem senaste matcherna och den förlusten kom i den svåra bortamatchen mot tabelltvåan AFC United. Sirius har vunnit de två senaste matcherna mot Trelleborg och Örgryte med målskillnaden 6-1.

Det är viktiga poäng som står på spel i kväll! Halmstad kan säkra kvalplats till Allsvenskan vid ett oavgjort resultat samtidigt som de närmar sig tabelltvåan AFC United vid seger. Sirius kan praktiskt taget säkra uppflyttning till Allsvenskan vid ett kryss medan uppflyttningen står helt klar om de vinner. Vi har respekt för Halmstad som är ett erkänt starkt hemmalag, samtidigt konstaterar vi att de tappat poäng i två av de tre senaste hemmamatcherna och det har varit mot motstånd som håller sämre klass än vad Sirius gör. Vi lutar klart mest mot tvåan i den här matchen men vi vill säkra upp ett oavgjort resultat. Spelet blir därför Sirius med Asian Hcp 0 (pengar tillbaka vid ett oavgjort resultat) till oddset 1.72 hos Bethard!

Bethard erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!