SHL

Brynäs – Malmö lördag kl. 18:30.

Brynäs kommer till spel med tveksam form. De föll borta mot Karlskrona i den senaste matchen. Matchen som sådan var ganska jämn sett till spelet, men Brynäs målvakt slarvade in två mål och det blev den avgörande skillnaden i 2-4-förlusten. Brynäs vann visserligen hemmamatchen mot Rögle innan det, men Rögle hade ledningen flera gånger och Brynäs fick slita hårt för att vinna. Brynäs hade problem i hemmamatchen mot Leksand också, där Sandström återigen släppte in två billiga mål som ledde fram till 1-3-förlusten.

Malmö har gjort det oroligt bra så här långt in på säsongen. De föll visserligen borta mot Luleå senast och det var en svag förstaperiod som förstörde. Luleå var ruskigt bra i den inledande perioden samtidigt som Malmö inte var på tå från start. Malmö kunde ändå göra match av det hela och det stod och vägde fram till dess att Luleå satte 4-2 i öppet mål.  Innan dess besegrades Linköping med 5-3 på bortaplan.

Brynäs har inte visat den där rätta formen i matcherna på slutet och de står inför en svår utmaning i kväll. Brynäs är ett lag som vill äga spelet och skapa tryck på motståndarna hemma i Gävle, men det kan också öppna upp för kontringar bakåt. Malmö har varit sylvassa i sitt omställningsspel den här säsongen samtidigt som deras powerplay är otroligt bra. Vi tycker att hela marknaden överdrivit Brynäs vinstchans mot Malmö och vi sneglar bara mot skrällen. Malmö har vunnit borta mot Linköping, Rögle och Färjestad, då kan de ta en poäng på bortaplan mot Brynäs också. Vi väljer att spela Malmö med dubbelchans X2 (vinst om Malmö vinner eller spelar oavgjort) till oddset 1.73 hos Nordicbet.

Nordicbet erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!