Champions League

Barcelona – Manchester City onsdag kl. 20:45.

Barcelona har fått en smakstart på Champions League. Två spelade matcher har resulterat i två segrar och det skiljer två poäng ner till grupptvåan Manchester City inför kvällen. Barcelona är starka på hemmaplan, men de är inte omöjliga att stoppa. Atletico Madrid spelade 1-1 här i mitten på september och Alaves skrällde via en 2-1-seger någon vecka tidigare. Barcelona har en imponerande offensiv och vi tror inte att de går mållösa från matchen, men vi tror inte att de håller nollan heller.

Manchester City har blivit bättre sedan Pep tog över som tränare. Pep Guardiola firade stora framgångar som tränare i just Barcelona och det ger matchen liten extra krydda att han är tillbaka i staden med sitt nya lag. Manchester City har hunnit med att besegra Mönchengladbach med 4-0 och så har de spelat 3-3 i en otroligt svängig match på bortaplan mot Celtic.

Oddsen på Barcelonaseger är på tok för lågt enligt odds. Vi valde mellan två tänkbara lösningar i den här matchen och det var Manchester City med Asian Hcp +1,25 eller Aguero som målskytt i matchen och vi fastnade för det sistnämnda. Aguero inledde på bänken mot Everton och han ska vara fräsch till den här matchen. Han har varit i mycket bra slag den här säsongen och vår känsla är att han kommer få fina ytor mot ett Barcelona som alltid går framåt inför hemmafansen. Aguero har visat strålande målform den här säsongen och han vill gärna visa vad han kan mot ett lag som Barcelona på bortaplan. Vi spelar Aguero som målskytt i matchen till oddset 2.70 hos Betsafe!

Betsafe erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!