LA LIGA

Atletico Madrid – Malaga lördag kl. 18:30.

Atletico Madrid åkte på säsongen första förlust mot Sevilla förra helgen och det talar för ett mycket revanschsuget hemmalag. Det har inte varit något cupspel i veckan och det gynnar spelarna i Atletico Madrid som haft fullt upp med Champions League och landskampsuppdrag de senaste veckorna. Atletico Madrid har visat att de är urstarka den här säsongen, de hade fem segrar och tre oavgjorda resultat i ligan inför mötet med Sevilla.

Malga har en fin resultatrad och de kommer från en överraskande enkel 4-0-seger hemma mot Leganes. Man ska komma ihåg att Malaga hade en diger skadelista i den matchen där det bland annat saknades flera backar. Skadeproblemen finns kvar inför den här matchen också och backlinjen lär bli hårt prövad. Atletico Madrid borta är en betydligt tuffare uppgift än Leganes hemma, för att uttrycka det milt.

Atletico Madrid har vunnit de fyra senaste tävlingsmatcherna som spelats på hemmaplan med målskillnaden 14-1. Defensiven har varit urstark hela säsongen men endast fyra insläppta på nio ligamatcher. Offensivt har Atletico Madrid gjort 21 mål och det är bara Barcelona och Real Madrid som gjort fler mål. Vi räknar kallt med att ett utvilat och hungrigt Atletico Madrid tar tag i spelet från start och vi kan inte tänka oss att ett skadedrabbat Malaga orkar stå emot. Atletico Madrid ses med mycket fin vinstchans och vi väljer att spela dem med Asian Hcp -1,5 (kräver seger med två mål eller mer) till oddset 1.80 hos Bethard!

Bethard erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!