La Liga

Atletico Madrid – Granada lördag kl. 18:30.

Atletico Madrid är ett av ligans bästa lag och de leder serien före Real Madrid tack vare bättre målskillnad. Atletico Madrid har spelat sju ligamatcher så här långt och det har resulterat i fyra segrar och tre oavgjorda resultat. Sporting Gijon och Deportivo La Coruna har besegrats med målskillnaden 6-0 i de två senaste ligamatcherna på hemmaplan. Dessutom har Bayern München besegrats med 1-0 på hemmaplan i Champions League.

Läget är mycket värre för Granada. De ligger sist i tabellen och det är ingen slump. Laget består av ett hopplock av 12-14 nationaliteter och många av spelarna är nya. Det är tydligt att lagkänslan inte hunnit byggas upp och kommunikationen mellan spelarna har varit bristfällig. Granada är utan tvekan ett av ligans absolut sämsta lag och de har små chanser att ta poäng i en av säsongens svåraste bortamatcher.

Atletico Madrid är ett par klasser bättre än Granada och det lär synas i resultatet. Vi menar att Atletico kunnat vinna med fem eller sex mål om det inte vore så att det väntat en match i Champions League till veckan. Nu kan det mycket väl bli så att Atletico Madrid slår av på takten när de gjort tre eller fyra mål. Vi tror stenhårt på en flermålsseger för Atletico Madrid och vi väljer att spela dem med Asian Hcp -2,25 (det ger vinst om Atletico Madrid vinner med tre mål eller mer och halv förlust vid en tvåmålsseger) till oddset 1.90 hos Bethard!

Bethard erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!