VM-kval

Armenien – Rumänien lördag kl. 18:00.

Armenien gjorde ett tafatt EM-kval där de slutade sist i sin grupp. De gjorde bara fem mål på åtta matcher och det blev bara två inspelade poäng. Armenien inledde VM-kvalet på bortaplan mot Danmark och det slutade med en väntad förlust (0-1). Danmark dominerade matchen fullständigt med 77% av bollinnehavet och 15-1 i avslut. Armenien måste i alla fall försöka spela anfallsfotboll på hemmaplan och risken är att de straffas.

Rumänien slutade tvåa i EM-kvalet bakom Nordirland. Väl i EM-slutspelet gick det tyngre och Rumänien slutade sist i gruppen bakom Frankrike, Schweiz och Albanien. Rumänien inledde VM-kvalet på hemmaplan mot Montenegro i en match som slutade 1-1. Rumänien tog ledningen i 85:e minuten men de tappade in 1-1 två minuter senare och det kändes onödigt.

Rumänien räckte alltså inte till i EM-slutspelet men det var mot betydligt tuffare motståndare än Armenien. Armenien blev utspelade på bortaplan mot Danmark och vi tror inte att de har något att hämta i kvällens match heller. Rumänien kan få en passande matchbild där de får ställa upp med sitt starka försvarsspel och ställa om på ett Armenien som måste försöka anfalla inför hemmafansen. Vi är helt inne på att Rumänien vinner och tvåan spelas till oddset 2.05 hos Bethard!

Bethard erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!