LA LIGA

Alaves – Real Madrid lördag kl. 16:15.

Nykomlingen Alaves har skött sig bra så här långt då de tagit poäng i sex av de nio inledande matcherna. Resultaten har varit något sämre på slutet med tre förluster på de fem senaste ligamatcherna, men då ska man veta att Alaves förlorat mot tuffa motståndare som Real Sociedad och Sevilla.

Real Madrid leder serien trots att de stundtals haft problem att hålla ihop defensiven och att de stundtals haft problem med skador på offensiva nyckelspelare. Real Madrid har sex segrar och tre oavgjorda resultat på nio omgångar i ligan. De mötte ett delvis frånvarodrabbat Bilbao i den senaste omgången och Real Madrid fick slita oväntat hårt för att bärga en 2-1-seger i den matchen. Segern som sådan satt skönt för spelarna och nu är Real Madrid på jakt efter tredje raka ligavinsten.

Den här matchen har alla förutsättningar att bli underhållande och målglad. Alaves har stått upp bra mot flera toppmotståndare under hösten. 2-1-vinsten borta mot Barcelona slår givetvis högst, men även 1-1 borta mot Atletico Madrid och 1-2 borta mot Sevilla är resultat som är mer än godkända. Real Madrid hade problem med Bilbao senast och Ronaldo gick mållös från planen igen. Lita på att Ronaldo är extra sugen på att göra mål i den här matchen! Real Madrid har överlag släppt till ganska många lägen emot sig under hösten och de har släppt in mål i de sju senaste tävlingsmatcherna. Det defensiva spelet gynnas inte av att backen Ramos och balansmittfältaren Modric saknas igen. Vi väljer att spela båda lagen gör mål till oddset 1.87 hos Nordicbet!

Nordicbet erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!