La Liga
Eibar – Real Sociedad lördag kl. 13:00.

Det här är ett glödhett derbymöte i Baskien och matchen betyder mest för Eibar som laddar som galningar inför duellerna mot Sociedad. Eibar vann fjolårets hemmamöte med 2-1 och de har gjort det bra i hemmamatcherna i år.

Eibar pressade Sevilla till 1-1 trots ett rött kort vid 0-1-underläge i förra hemmamatchen och det visar med eftertryck att de ska passas på hemmaplan!

Real Sociedad slog Las Palmas med 4-1 på hemmaplan i veckan efter en riktigt stark prestation. Nu väntar spel på bortaplan och det är ingen fördel för deras del. Sociedad har spelat två bortamatcher i ligan den här säsongen och det har resulterat i en 1-2-förlust mot Villareal och en 2-0-seger mot svagt presterande Osasuna.

Det här är en av säsongens höjdpunkter för Eibar och de vill inget hellre än att upprepa 2-1-segern från förra säsongen. Intrycket i hemmamatchen mot Sevilla var finfint och vi ger dem goda chanser att slå till idag. En positiv faktor för Eibar är att fått en vilodag mer än Sociedad efter senaste ligamatchen. Vi väljer att spela Eibar med Asian Hcp 0 (pengar tillbaka vid ett oavgjort resultat) till oddset 1,85 hos Nordicbet.