Champions League

Borussia Dortmund – Real Madrid tisdag kl. 20:45.

Borussia Dortmund har inlett ligaspelet på ett förtroendeingivande sätt och de återfinns som tvåa i tabellen bakom suveräna Bayern München. Borussia Dortmund har dokumenterat fin form då de vunnit fyra av fe fem inledande ligamatcherna och 16 gjorda mål visar att offensiven är ruskigt vass. Borussia Dortmund har även hunnit med att spela en match i Champions League och då besegrades Legia Warszawa med 6-0 på bortaplan.

Real Madrid har visat tveksam form i matcherna på slutet. Kapacitet är dock skyhög och de leder La Liga efter sex spelade omgångar. Real Madrid var rejält illa ute då de mötte Sporting Lissabon på hemmaplan i Champions League. De låg under med 0-1 fram till den 88:e minuten men Real Madrid lyckades vända och vinna med 2-1. I de två senaste ligamatcherna har Real Madrid tappat poäng på hemmaplan mot Villarreal (1-1) och Las Palmas (2-2).

Det här är ett möte mellan två lag som har sina främsta styrkor i det offensiva spelet och vi räknar med att det blir en härlig matchbild som böljar fram och tillbaka. Real Madrid går knappast mållöst från matchen och vi tror inte att de orkar stå emot ett tungt offensivt Dortmund heller. Nej, det luktar en hel del mål i matchen och vi spelar över 3 mål till oddset 1,78 hos Staybet (det ger vinst om det blir fyra mål eller mer och pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål).