Champions League

Ludogorets Razgrad – Paris SG

Ludogorets Razgrad kommer från Bulgarien och de satte avtryck i Champions League genom att spela till sig en oväntad poäng i 2-2-matchen borta mot Basel. Det är ett underhållande lag att följa då de har en offensiv spelstil och det finns många spelare som kan uträtta saker offensivt mot tufft motstånd i Champions League.

Paris SG gjorde en av säsongens bästa spelmässiga prestationer i 1-1-matchen hemma mot Arsenal. Paris SG tog ledningen redan efter några sekunder och de borde haft en flermålsledning i halvtid. I andra halvlek slog Paris SG av på takten samtidigt som Arsenal kunde flytta upp spelet en aning. Så här i efterhand borde Paris SG ha vunnit, de skapade betydligt fler chanser, men Cavani brände för många heta chanser.

Paris SG är det bättre laget och de ska vara favoriter när de möter Ludogorets. Vi förväntar oss en matchbild där Paris SG är spelförande och de lär skapa målchanser som räcker till och blir över. Vi blir inte överraskade om Ludogorets sticker upp och hotar Paris SG heller och känslan är att det kommer bli en underhållande och målrik match. Vi väljer att spela över 2,5 mål till oddset 1.73 hos Nordicbet!

Nordicbet erbjuder en insättningsbonus på 1000 kronor till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!