Champions League

Arsenal – Basel onsdag kl. 20:45.

Arsenal kommer från en snygg 3-0-seger mot Chelsea. Det var aldrig något snack om saken och lita på att derbysegern höjt självförtroendet i laget. Arsenal är ett offensivt lagt lag och vi förväntar oss att de kommer föra spelet med sitt fina passningsspel mot Basel också. Att offensiven är sylvass går att utläsa av de senaste resultaten. Bortsett från 3-0-segern mot Chelsea har Arsenal slagit Hull med 4-1, Southampton med 2-1 och Watford med 3-1.

Basel är ett annat lag som tycker om att spela en frejdig fotboll. De har rivstartat ligaspelet med nio segrar på nio matcher och de har gjort 29 mål framåt. Enda ”missräkningen” kom i Champions League där Basel fick nöja sig med 1-1 mot ”lilla” Ludogorets. Basel är alltså vassa offensivt och det finns kapacitet att hota Arsenal som kommer kliva fram högt i planen.

Vi tror alltså att vi kommer få se en underhållande match med en del mål och vi tror att Arsenal kommer gå segrande ur striden. Spelet i matchen blir således att Arsenal vinner och att det blir över 2,5 mål (matchvinnare och Över/Under 2.5) till oddset 1.89 hos Staybet!

Staybet erbjuder en insättningsbonus på 2000 kronor till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!