Allsvenskan

Djurgården – Örebro söndag kl. 17:30.

Djurgården har sett riktigt bra ut i två av de tre senaste matcherna. De tog en mycket rättvis seger på hemmaplan mot Malmö för tre omgångar sedan. Därefter föll Djurgården i derbyt mot AIK, för att sedan resa sig och bortaslå Norrköping. Djurgården har verkligen svarat för modiga prestationer i segermatcherna mot Malmö och Norrköping där de vågat kliva upp högt och stressa motståndarna till misstag. Självförtroendet är bra i laget och vi tror att Djurgården kommer sätta högsta fart från start.

Örebro har inte imponerat nämnvärt på oss i matcherna på slutet. De är ofta inblandade i målglada matcher men resultaten hade kunnat vara bättre. Örebro spelade 2-2 mot Gefle, de föll med 2-3 borta mot IFK Göteborg och så spelade de 3-3 hemma mot Sundsvall för tre omgångar sedan. Örebro har bara vunnit en av de fem senaste ligamatcherna (Falkenberg) trots att spelschemat varit ganska passande.

Kan Djurgården komma upp i närheten av prestationerna mot IFK Norrköping och Malmö FF ska det vara bra chans till en ny seger mot Örebro. Med tanke på hur Örebro uppträtt i defensiven de senaste veckorna är det mycket som talar för en målglad match. Vi väljer att spela att Djurgården vinner och över 2,5 mål (Resultat + Antal mål) till oddset 2.55 hos Betsafe!

Betsafe erbjuder en insättningsbonus på 1000 kronor till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!