Superettan

Syrianska – Dalkurd, lördag 18:00

Det kommer att vara extra stark säkerhet och extra stor publik när publikfriande mötet Syrianska – Dalkurd utspelas på lördagen.
Syrianska har gjort jobbet inför hemmapubliken på senaste tiden med tre segrar och ett kryss på fyra senaste. Det har dock rört sig om mer eller mindre sårbara motståndare.

Dalkurd är ett lag som är svårtuggat och tippas nå Allsvenskan. Laget har inte haft en okomplicerad seriestart, men en tredjeplats och 6-2-2 på tio matcher får betecknas som knappt godkänt. Senast betvingade Dalkurd motståndet Åtvidaberg med en 3-0-seger hemma i Dalarna.
Laget har inte gått så bra på bortaplan, men det kan förklaras med att alla fyra bortamatcher varit på naturgräs. Det här blir Dalkurds första bortamatch på föredragna konstgräsunderlaget. Dalkurd har gått obesegrat på samtliga konstgräsmatcher (alla hemma) denna säsong.

Vi tar parti för Dalkurd och spelar tvåan till 2.05 hos Bet365.

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!