U21-EM

Sverige – England fredag kl. 18:00.

Det är ärligt talat svårt att se Sverige kunna upprepa succén från 2015 när U21-EM på fredagen brakar igång – men visst är det bra klass på Sverige även denna gång och i premiären mot England har Sverige ”som vanligt” blivit underskattat.

Det är ruskigt tuffa förutsättningar i årets turnering, där bara gruppsegraren och den bästa av tre grupptvåor går vidare. Med andra ord: premiärförlust och uppförsbacken blir väldigt brant. Det är ett faktum som säkerligen kan prägla både Sverige och England i fredagens premiär – viktigast är att inte torska.

På pappret ser Sverige inte riktigt lika vasst ut som för två år sedan men namn som Wahlqvist, Tibbling, Fransson och de spännande anfallarna med Engvall i spetsen gör ändå att det går att vara ganska optimistisk. Håkan Ericssons trygga ledning är också ett plus. England har givetvis en ”dyrare” trupp med etablerade Premier League-spelare som Chambers, Ward-Prowse och Redmond i spetsen. Har dock inte alls lyckats i de senaste mästerskapen och att England blir något överskattat är väl snarare regel än undantag…

Som sagt, det är otroligt viktigt att få med sig någonting direkt och vi får i första hand se två lag som värnar om defensiven. England ska ha favoritskapet men det har blivit överdrivet stort. Krysset till 3,60 hos Bet365 är ett bra premiärspel!

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!