FA-cupen

Chelsea – Manchester United måndag kl. 20:45.

Den mest spektakulära FA-cupkvartsfinalen är den som avgörs sist, måndagskvällsmatchen mellan Premier League-topplagen Chelsea och Manchester United.

Chelsea har ryckt i ligatoppen och leder serien komfortabelt framför de jagande rivalerna. Chelsea fick slita lite senast i en 2-1-rutinseger borta mot West Ham. Laget kommer att mobilisera extra stark glöd här i FA-cupen som har något mer nerv än det nästan avgjorda ligaspelet.

Manchester United är inget lag som ställer in skorna, men att spela utan avstängde Ibrahimovic är onekligen ett jätteminus. Ibrahimovic har varit lagets matchvinnare nummer ett på senaste tiden. När Ibrahimovic gör en mindre bra match – som senast mot Bournemouth (1-1) – så blir laget mediokert. Det blir naturligtvis blytungt att sakna honom i en match mot just starka Chelsea. Manchester United störs även av att ha spelat Europa League borta mot Rostov på torsdagskvällen. Det är ingen rolig resa att behöva göra samtidigt som Chelsea laddat på hemmaplan hela veckan.

De senaste rapporterna från England säger att Manchester United även kan få klara sig utan offensiva trion Wayne Rooney, Marcus Rashford och Anthony Martial. Den offensiva bredden är rejält urvattnad inför mötet med Chelsea och vi har väldigt svårt att se hur United ska kunna störa. Vi spelar Chelsea till oddset 1.75 hos Bet365

Bet365 erbjuder en insättningsbonus på 1000 kr till dig som registrerar nytt konto. Ta del av din bonus HÄR!